Γιώργος Βασιλειάδης
Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Στάλλη Ταλέα
Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης
PhD in Architecture
Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Architect
costas[@]vassiliades-architects.com

Λουίζα Ηροδότου
Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Γεννήθηκε στην Λεμεσό το 1987, όπου και ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές και λυκειακές του σπουδές το 2005. Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, το 2007, πήγε με υποτροφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου το 2012 του απονεμήθηκε το Δίπλωμα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού με άριστη επίδοση, και βραβεύθηκε ως αριστούχος απόφοιτος. Άμεσα ξεκίνησε την συνεργασία του με το γραφείο βασιλειάδης_αρχιτέκτονες.
Το 2013 ξεκίνησε με υποτροφία την διδακτορική του διατριβή στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία καταπιάνεται με την κτιριακή ενσωμάτωση φωτοβολταϊκών και ηλιακών θερμικών συστημάτων. Από το 2018 είναι Διδάκτορας Αρχιτεκτονικής (PhD) του Πανεπιστημίου Κύπρου, και εκτός από την έρευνα ασχολείται και με την διδασκαλία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενώ είναι Visiting Lecturer/Researcher στο Τμήμα Βιομηχανικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου της Νάπολης «Federico II».
Ο Κωνσταντίνος ασχολείται εκτεταμένα με την αειφορία και την ενεργειακή απόδοση κτιρίων από την πλευρά της αρχιτεκτονικής, τόσο επαγγελματικά όσο και ερευνητικά. Συμμετείχε σε σχετικά ερευνητικά προγράμματα, στα πλαίσια των οποίων έχει κάνει δημοσιεύσεις, πήρε μέρος σε συνέδρια, ενώ έχει διδάξει σε training schools σε Βαρκελώνη και Βαρσοβία.
Μελέτες του έχουν δημοσιευτεί σε αρχιτεκτονικά και ερευνητικά περιοδικά, ενώ είναι ένας εκ των συγγραφέων και συντελεστών του βιβλίου “Building Integrated Solar Thermal Systems – Design and Applications Handbook”. Είναι Ειδικευμένος Εμπειρογνώμονας Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων για κτίρια που χρησιμοποιούνται ως Κατοικίες της Υπηρεσίας Ενέργειας του ΥΕΕΒΤ, μέλος του Ε.Τ.Ε.Κ. και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου.

Γλώσσες: Ελληνικά, Aγγλικά


© Βασιλειάδης - Αρχιτέκτονες. Σχεδιασμός - Κατασκευή antreas.me