Διαφορετικοί τόποι, διαφορετικοί καιροί, διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές ανάγκες. Μεταβλητές που υπαγορεύουν κάθε φορά ξεχωριστούς τρόπους αντιμετώπισης και πλάθουν από μόνες τους μορφές, όγκους, υλικά. Σχέσεις γραμμών, επιπέδων και επιφανειών μετουσιώνονται σε μορφές που ισορροπούν ανάμεσα στην απλότητα και την ποικιλομορφία.

Ο κοινός, αλλά όχι μονοσήμαντος τρόπος προσέγγισης, προσδίδει κάθε φορά χαρακτήρα και αναγνωσιμότητα. Ο σχεδιασμός αποκτά πρωταρχικό του μέλημα να υπηρετήσει ανθρώπινες ανάγκες, να διευκολύνει κινήσεις, δραστηριότητες και λειτουργίες, με εργαλείο πάντα τις αναγκαίες για τον καιρό μας βιοκλιματικές στρατηγικές. Περιβάλλοντα φιλικά και άνετα, επιτρέπουν στο χρήστη να αντιληφθεί, να βιώσει και να αγαπήσει το χώρο του, σε μια εποχή όπου πολύ συχνά η λειτουργικότητα θυσιάζεται στο βωμό της "επίδειξης" και του εντυπωσιασμού.

Η ενεργή συμμετοχή του πελάτη κατά την επεξεργασία της πρότασης και ο σεβασμός στις προτιμήσεις του, συνδυάζονται με τις δικές μας γνώσεις και εμπειρία για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα: Καθαρές, ποιοτικές και αρμονικές συνθέσεις που συμβαδίζουν με τις διαφορετικές ανάγκες, συνδιαλέγονται και συμπορεύονται με το χώρο, το χρόνο, τον τόπο και τους ανθρώπους.


© Βασιλειάδης - Αρχιτέκτονες. Σχεδιασμός - Κατασκευή antreas.me